Zoeken

Tapas

Ontdek de smaakexplosie van de zomer met onze workshop 'Tapas van de BBQ': waar smaak en vuur samenkomen voor een culinaire reis.

Deelname workshop
99,00 € 99.0 EUR
De verkoop eindigt op 11/06/2024 23:55 (Europe/Brussels)
Hvh

Vuur op de grill, smaak op de tong: BBQ Tapas, waar elke hap een zomerse symfonie is!

Altijd al willen weten hoe je die verrukkelijke tapas rechtstreeks van de grill kunt toveren? Schrijf je dan in voor onze "BBQ Tapas" workshop! Gedurende 4 uur verkennen we de kunst van het barbecueën, het bereiden van smaakvolle tapas die je smaakpapillen doen dansen.


Bij onze workshop "Tapas van de BBQ" kunnen deelnemers een culinaire reis verwachten met een verrukkelijke variatie aan gerechten:


  • Yakitori spiesjes: Geniet van malse stukjes kip gemarineerd in een zoete en hartige saus, perfect gegrild tot in de perfectie voor een explosie van smaak bij elke hap.
  • Thaise mosselen: Laat je smaakpapillen verleiden door de exotische smaken van sappige mosselen gekruid met Thaise kruiden en kokosmelk, bereid op de grill voor een heerlijke oosterse ervaring.
  • Philly cheesesteak: Ontdek de smaakvolle combinatie van mals gegrilde biefstukreepjes, sappige paprika's en gesmolten kaas, allemaal geserveerd op een slider voor een klassieke en verrukkelijke traktatie.
  • Surf and turf: Ervaar het beste van beide werelden met deze smakelijke combinatie van vlees en sappige garnalen, perfect gegrild en geserveerd met een verrassende smaakexplosie.
  • Fancy banana: Sluit de maaltijd af met een zoete en verrukkelijke traktatie - gegrilde bananen gevuld met decadente chocolade, en iets meer, voor een onweerstaanbaar dessert recht van de BBQ.


Iedereen maakt alle gerechten, zodat je na afloop een schat aan kookvaardigheden hebt opgedaan. Als er nog overgebleven gerechten zijn (hoewel dat zeldzaam zal zijn), krijg je een doggy bag mee, zodat je je familie, vrienden en buren kunt trakteren op jouw meesterwerken.

En dat is nog niet alles! Na de workshop heb je de kans om te gaan winkelen in onze BBQ-shop met een exclusieve korting - de perfecte gelegenheid om je collectie grill-gear uit te breiden.

Het enige wat je zelf moet meebrengen is aangepaste kledij, afhankelijk van het weer - we staan namelijk buiten, maar we hebben wel een reuze stretch tent om je te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Dus bereid je voor op een onvergetelijke dag vol plezier, lekker eten en nieuwe BBQ-vaardigheden!

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in voor onze "Tapas" workshop. Bereid je voor op een smaakvolle reis door de wereld van het vuur!

Enkele afspraken : 


  • Alle dranken tijdens de workshop zijn inbegrepen, inclusief bier, wijn, frisdrank, koffie, enzovoort. We willen echter benadrukken dat overmatig alcoholgebruik niet wordt gewaardeerd. Als je met de auto bent, dan drink je alcohol op eigen verantwoordelijkheid.
  • Onze locatie bevindt zich in een residentiële buurt, dus vragen we je vriendelijk om rekening te houden met onze buren.


Ons annuleringsbeleid is als volgt: 


Annuleringen die minder dan een maand maar meer dan een week voor de startdatum worden door ons vergoed met 90%. Helaas kunnen wij geen vergoeding aanbieden bij annuleringen binnen een week voor de startdatum vanwege reeds gemaakte kosten.


Onze workshops vinden plaats in de buitenlucht, onder een ruime stretchtent. We streven ernaar om onze workshops altijd door te laten gaan, maar in het geval van uitzonderlijke weersomstandigheden of overmacht kan het voorkomen dat een workshop wordt uitgesteld of uitzonderlijk geannuleerd. In dit geval geldt ons annuleringsbeleid niet; samen bekijken we wat dan de beste oplossing is.


Let op: onze workshops gaan door bij een minimum van 6 deelnemers.

Datum & Tijd
zondag juni 16, 2024
11:00 15:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Elke Dag BBQ

Van Eycklaan 11
9990 Maldegem
België
+32 50 71 51 71
info@elkedag-bbq.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Elke Dag BBQ

+32 50 71 51 71
info@elkedag-bbq.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.