Zoeken

Next step BBQ

Breng je BBQ-vaardigheden naar nieuwe hoogten met onze 'Next Level BBQ' workshop: waar de grillmeester in jou ontwaakt en smaakexplosies gegarandeerd zijn!

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht.

Ontketen je innerlijke BBQ kunnen met onze 'Next Level BBQ' workshop, waar smaak en avontuur samenkomen!

Altijd al graag een stapje verder gegaan in het BBQ'en ? hoe je een leuk en mooi bord dresseert ? In deze workshop gaan we de culinaire toer op met verfijnde gerechten.


Bij onze workshop "Next Step BBQ" kunnen deelnemers zich verheugen op een reis vol verfijnde culinaire smaken:


  • Gerookte rundstartaar: Geniet van de verfijnde smaak van malse, met zorg bereide runderstartaar van een heerlijk ras, subtiel gerookt voor een unieke en onvergetelijke smaakervaring vergezeld van heerlijke garnituren.
  • Pasta vongole: Laat je verrassen door de mediterrane smaken van pasta vongole, met verse venusschelpen en een delicate saus, bereid op de BBQ voor een subtiele rokerige toets.
  • Zeeduivel met rijkelijk gevulde aardappelen: Proef de verrukkelijke combinatie van sappige zeeduivel, perfect gegrild en geserveerd met aardappelen gevuld met een rijke mix van fijne kruiden en nog veel meer lekkere ingrediënten.
  • Unieke moelleux als dessert: Sluit de maaltijd af met een sensationeel dessert - een smeuïge en decadente moelleux met een verrassende twist, rechtstreeks van de BBQ voor een onvergetelijke afsluiting van de middag.


Iedereen maakt alle gerechten, zodat je na afloop een schat aan kookvaardigheden hebt opgedaan. Als er nog overgebleven gerechten zijn (hoewel dat zeldzaam zal zijn), krijg je een doggy bag mee, zodat je je familie, vrienden en buren kunt trakteren op jouw meesterwerken.

En dat is nog niet alles! Na de workshop heb je de kans om te gaan winkelen in onze BBQ-shop met een exclusieve korting - de perfecte gelegenheid om je collectie grill-gear uit te breiden.

Het enige wat je zelf moet meebrengen is aangepaste kledij, afhankelijk van het weer - we staan namelijk buiten, maar we hebben wel een reuze stretch tent om je te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Dus bereid je voor op een onvergetelijke dag vol plezier, lekker eten en nieuwe BBQ-vaardigheden!

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in voor onze "Next Step BBQ" workshop. Bereid je voor op een smaakvolle reis door de wereld van het vuur!

Enkele afspraken : 


  • Alle dranken tijdens de workshop zijn inbegrepen, inclusief bier, wijn, frisdrank, koffie, enzovoort. We willen echter benadrukken dat overmatig alcoholgebruik niet wordt gewaardeerd. Als je met de auto bent, dan drink je alcohol op eigen verantwoordelijkheid.
  • Onze locatie bevindt zich in een residentiële buurt, dus vragen we je vriendelijk om rekening te houden met onze buren.


Ons annuleringsbeleid is als volgt: 


Annuleringen die minder dan een maand maar meer dan een week voor de startdatum worden door ons vergoed met 90%. Helaas kunnen wij geen vergoeding aanbieden bij annuleringen binnen een week voor de startdatum vanwege reeds gemaakte kosten.


Onze workshops vinden plaats in de buitenlucht, onder een ruime stretchtent. We streven ernaar om onze workshops altijd door te laten gaan, maar in het geval van uitzonderlijke weersomstandigheden of overmacht kan het voorkomen dat een workshop wordt uitgesteld of uitzonderlijk geannuleerd. In dit geval geldt ons annuleringsbeleid niet; samen bekijken we wat dan de beste oplossing is.


Let op: onze workshops gaan door bij een minimum van 6 deelnemers.

Datum & Tijd
zondag mei 26, 2024
11:00 15:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Elke Dag BBQ

Van Eycklaan 11
9990 Maldegem
België
+32 50 71 51 71
info@elkedag-bbq.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Elke Dag BBQ

+32 50 71 51 71
info@elkedag-bbq.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.